Orofluido Beauty Elixir

Orofluido är en universell produkt som passar alla sorters hår. De positiva effekterna beror på tre naturliga oljor. Tillverkaren menar att produkten är framtagen för att vårda och återfukta håret, och ge det vitalitet inifrån och ut.

Orofluido har inspirerats av de antika traditioner för hårvård som återfinns hos berberkvinnor i Marocko.

Sammansättning och funktion:

Orofluido Beauty är en hårolja som uppmärksammat antikens hårvård. Orofluidos olja kombinerar egenskaperna hos Marockos flytande guld (arganolja), ljusgörande linfröolja, och flytande silke som extraheras från papyrusolja. Orofluido ska göra håret mjukt, mer elastiskt, glansigt, ett friskt utseende, mer volym, och mer lätthanterligt.

Arganolja – vårdar torrt och skört hår, ger glans, underlättar kamning, tämjer svårhanterligt hår, och påskyndar hårets tillväxt med hjälp av vitamin E.
Linfröolja – stimulerar hårets tillväxt, återfuktar det på djupet, ger det en frisk och hälsosam glans, och gör det mjukare.
Cyperusolja – skyddar mot fria radikaler samt ger volym och mjukhet med hjälp av fettsyror och vitamin E.

Sammansättning:

KONSISTENS – Orofluido Beauty Elixir har en typisk konsistens för den här sortens produkter. Den är lite flytande men påverkar inte appliceringen negativt. Den kan tynga ner håret, och fungerar inte på alla sorters hår.

DOFT – Orofluido Beauty har en mycket behaglig doft som påminner om bärnsten med inslag av vanilj. Den får oss att tänka på Orienten.

EFFEKTIVITET – Orofluido Beauty Elixir är relativt effektiv tack vare den flytande konsistensen. Det finns en risk att man applicerar mer kosmetika än nödvändigt.

Användning:

Det här är en olja som passar alla sorters hår. Den behöver inte sköljas av och den kan appliceras i både torrt och fuktigt hår. Kom ihåg att Orofluido Beauty Elixir måste appliceras jämnt i hela håret.

Sammanfattning:

FÖRDELAR:

  • innehåller tre naturliga, vegetabiliska oljor,
  • påminner om antik hårvård,
  • återfuktar, vårdar, mjukgör och ger glans,
  • behaglig, orientalisk doft,
  • elegant förpackning.

NACKDELAR:

  • kan tynga ner håret,
  • relativt effektiv.

 

 

 

Orofluido Beauty Elixir
4.2 Totala Poäng

Sammansättning
3.9
Konsistens
4.5
Doft
4.9
Effektivitet
3.5
Women's rating: 2.1 / 5 (1 votes)