Goldwell Elixir

Goldwell Elixir är en återfuktande behandling som gör håret glansigare. Denna mångsidiga arganolja är berikad med extrakt från tamanu. Serumet passar alla sorters hår och kan appliceras på flera sätt.

Sammansättning och funktion:

Elixir Goldwell innehåller många vårdande ämnen och vitaminer. Sammansättningen består av två vegetabiliska oljor: föryngrande oljor från marockanska arganträd, och ett skyddande extrakt från det polynesiska trädet tamanu. Goldwell Elixir innehåller även olösligt silikon, vilket gör håret mjukare. Dessutom innehåller ämnet skyddande egenskaper av stark karaktär. Produkten innehåller även vitamin E och UV-filter.

Arganolja – återfuktar på djupet och stärker dess struktur med hjälp av vitamin E och essentiella, omättade fettsyror. Arganolja kan skydda håret mot skadliga effekter från UV-strålning, neutralisera fria radikaler, och göra håret mer elastiskt.
Tamanuolja (även känt som Bora Bora-olja eller Kamaniolja) – vårdar håret från insidan, återfuktar det, och skyddar det med hjälp av antioxidanter. Dessutom gör oljan håret mer lätthanterligt.

Sammansättning:

KONSISTENS – Goldwell Elixir är en tyngdlös hårolja som absorberas på nolltid och ger synliga effekter efter det första användningstillfället. Produkten tynger inte ner håret, klumpar inte ihop det, och gör det inte fett.

DOFT – Goldwell Elixir kännetecknas av en behaglig doft som hänger kvar i håret i flera timmar.

EFFEKTIVITET – tillverkaren menar att en förpackning á 100 ml räcker till 85 användningstillfällen. Med tanke på hur många gånger liknande produkter räcker till får vi medge att Goldwell Elixir inte är så effektivt som man hade kunnat förvänta sig.

Användning:

När håroljan har applicerats behöver den inte sköljas ur. Faktum är att man kan applicera den på två olika sätt, beroende på vilken effekt man eftersträvar. Om oljan appliceras i fuktigt hår (t.ex. efter att du duschat och torkat det med en handduk) gör den håret mjukare, glansigt, underlättar kamning, och skyddar mot skador från temperatur och stylingmetoder. Om oljan appliceras i torrt hår gör den håret mjukt och glansigt, gör det mer lätthanterligt, och definierar dess färg.

Sammanfattning:

FÖRDELAR:

  • består av naturliga, vegetabiliska oljor,
  • återfuktar, stärker, mjukgör, skyddar och ger mer glans,
  • passar alla sorters hår,
  • tyngdlös formula,
  • elegant och funktionell förpackning.

NACKDELAR:

  • endast normal effektivitet,
  • innehåller silikon.

Goldwell Elixir
8 Totala Poäng

Sammansättning
7.2
Konsistens
9.2
Doft
8.6
Effektivitet
7
Women's rating: 4.15 / 5 (1 votes)