Davines Essential Haircare OI/OIL Absolute Beautifying Potion

Essential Haircare OI/OIL är en flerfunktionell olja från Davines som kombinerar omvårdnad och styling. OI/OIL från kollektionen Essential Haircare är en blandning av antika, orientaliska oljor som tillsammans skapar ett universellt elixir för vackert hår.

Som en extra bonus är produkterna i Essential Haircare helt miljövänliga.

Sammansättning och funktion:

OI/OIL Absolute Beautifying Potion från kollektionen Essential Haircare baseras på oljor från Annattoträdets frön (ett tropiskt träd). Davines OI/OIL har tagits fram för att ge håret utsökthet och glans utan att tynga ner det. Dessutom underlättar produkten tämjande av vilt hår. Den innehåller en kombination av oljiga silikon som inte klumpar samman håret, och som samtidigt täcker håret med ett skyddande lager.

Olja från Annatto – bygger upp hårets struktur, skyddar mot UV-strålning, är antioxiderande, och främjar hårets tillväxt genom att stimulera hårets rötter.
Olja från palmyra (även känt som buriti) – gör håret mer elastiskt med hjälp av oljesyra och betakaroten, återfuktar, och vårdar håret genom att skydda det mot skadliga yttre faktorer.
Solrosolja – gör håret mjukt, lent och glansigt tack vare fleromättade fetter och vitamin E.

Sammansättning:

KONSISTENS – Davines Absolute Beautifying Potion har en vanlig konsistens för den här sortens produkter. Den är inte alltför rinnig, vilket underlättar appliceringen. Regelbunden användning av Davines olja tynger inte heller ner håret, men det kan orsaka kluvna toppar.

DOFT – Essential Haircare OI/OIL kännetecknas av en behaglig doft som för tankarna till regnskogen i Amazonas. Doften håller sig kvar i flera timmar.

EFFEKTIVITET – OI/OIL Davines är en mycket effektiv produkt som vid regelbunden användning (t.o.m. flera gånger om dagen) räcker i sex månader. Den räcker givetvis längre om du inte använder den lika ofta.

Användning:

OI/OIL Absolute Beautifying Potion från Davines kollektion Essential Haircare kan användas på två sätt: antingen som finish eller för att underlätta styling. Därför kan produkten appliceras antingen i topparna eller i hela håret, eller i fuktigt hår innan det torkas med hårtork.

Sammanfattning:

FÖRDELAR:

  • 100% miljövänlig,
  • tvådimensionell applicering: styling och hårvård,
  • påskyndar hårets tillväxt och skyddar det,
  • tynger inte ner håret,
  • innehåller inte parabener.

NACKDELAR:

  • kan orsaka kluvna toppar,
  • innehåller lätt silikon.

 

Davines Essential Haircare OI/OIL Absolute Beautifying Potion
5.8 Totala Poäng

Sammansättning
5.6
Konsistens
6.6
Doft
5.3
Effektivitet
5.7
Women's rating: 3.1 / 5 (1 votes)