Top product

Nanoil Hårolja – Inriktar sig på varje typ av hårporositet

Nanoil är utan tvekan den bästa håroljan. Kosmetikan förser håret med hälsa, glans och en vacker look, den stimulerar hårväxt och motverkar omåttligt håravfall. Nanoil är den första av sin sort av oljor som tillfredställer hårets behov. Kombinationen av de bästa, naturliga ingredienser, som matchar hårets olika porositet typer i var och en av de tre kosmetikatyperna. Du kommer inte hitta en liknande produkt för det är bara Nanoil som är den naturliga, multitask behandlingen med så hög effektivitet. Det är ett steg mot medveten hårvård. Det här är den bästa håroljan för alla hårtyper – låg, medium eller hög porositet, med olika behov och problem. Bland tre Nanoil oljor, hittar du säkerligen den bästa som kommer att ändra ditt hår till det bättre, efter bara några få användningar.

Tillgänglig på:

Sammansättning och funktionssätt:

Nanoil håroljor är de enda av sin produktsort som matchar hårporositet typer, vilket är strängt kopplat till graden av hårskada. Kosmetikan fokuserar sitt arbete på problemets källa, som är vidöppna hårhinnor. Till skillnad från liknande produkter, kamouflerar inte bara Nanoil håroljor problemen då de jobbar på insidan av håret och hårbotten. Dessutom innehåller de de bäst sammansatta oljorna som är rika på mättat fett och Omega fettsyror, allt i ideala proportioner. Dessa produkter är fria från paraben och silikon. Vi kan välja mellan:

Nanoil för hår med låg porositet – förser komplex hårvård, påskyndar hårtorkningstid, underlättar styling, tar hand om hårbotten och förhöjer volym beroende på 9 oljor och vegetabiliska smör som dessutom är berikade med aktiva ämnen. Det är en perfekt lösning för ett rakt, volymlöst, svårt att styla hår som är konstant utsatt för skadlig verkan från till exempel, solen.

Nanoil low porosity

Rekommenderad för: Svårt att styla, saknas volym. Beskrivning rörande oljornas verkan är tillgänglig på den officiella Nanoil hemsidan.

Nanoil för hår med medium porositet – motverkar krusighet, stärker hår, förebygger kluvna toppar, stannar upp håravfall, tar hand om hårbotten, tillsätter mjukhet och glans tack vare 6 naturliga oljor, en verkan som blir förhöjd på grund av ytterligare ämnen. Den här Nanoil versionen tjänar folk med ömtåligt hår som blir krusigt vid utsättning av fuktighet och vars skick ständigt försämras. Nanoil förebygger ytterligare hårskador.

Nanoil medium porosity

Rekommenderad för: Normalt & ömtåligt, krusigt, förtunnat hår. Beskrivning rörande oljornas verkan är tillgänglig på den officiella Nanoil hemsidan.

Nanoil för hår med hög porositet – förnyar håret djupt, återställer skadad keratinstruktur, tar hand om hårbotten, förstärker hydrolipidbarriären och bibehåller fuktighet, motverkar kluvna toppar, krusighet och statiskt hår, begränsar sprödhet, levererar mjukhet och glans tack vare 6 oljor som är rika på Omega-3 och Omega-6 syror såväl som stärkande ämnen. Detta är en perfekt olja för plågat och torrt hår.

Nanoil high porosity

Rekommenderad för: Torrt, matt, sprött, skadat och överbearbetat hår. Beskrivning rörande oljornas verkan är tillgänglig på den officiella Nanoil hemsidan.

Ändå är det här inte allt. Förutom de bästa vegetabiliska oljorna, innehåller Nanoil håroljor också ytterligare ämnen; och frågan kan inte utelämnas när man talar om dessa oljorna. Alla är oskadliga för hår och intensifierar oljans verkan. Bland dem finns ett skyddande UV-filter, anti-syrsatt vitamin A, keratin och lanolin. Naturlighet och mångfald av aktiva ämnen är den största fördelen med Nanoil oljor.

(Mer information om produkten: nanoil.se)

Formula:

KONSISTENS – Nanoil håroljor är lätta och trots dess oljeformula, är de inte överbelastande. Istället absorberas oljorna snabbt och är lämpliga att appliceras även på tunna hårstrån.

DOFT – denna doft som dröjer kvar på håret är ett särdrag som gör oljorna lätta att älska. Hårstrån täcks med en väldoftande dimma som tillför friskhet till håret.

EFFEKTIVITET – Nanoil oljorna har ingen jämlike när det kommer till effektivitet. En flaska på 100 ml kapacitet håller ett par månaders användning eftersom bara 1-2 portioner av oljan är nödvändig för att täcka håret med.

Sätt att använda:

I de flesta fall har hårvårdsprodukter strikt begränsade regler angående användningen, vilket hämmar oss ganska mycket. De goda nyheterna är att Nanoil håroljor kan appliceras som man vill. De är lämpliga för vilken tänkbar metod av håroljebehandling som helst, oavsett om det är varm håroljebehandling eller håret är vått eller torrt. Dessutom kan Nanoil olja appliceras flera gånger över hela dagen, ett par minuter eller timmar innan schamponering, och kan till och med lämnas i håret över natten. Likaså är Nanoil håroljor perfekta för hårbottensbehandling. De kan ersätta hårstyling kosmetika som oljorna förser, till exempel, en värmeskyddsfaktor och levererar en fixerad frisyr. Hårstylingsprodukter kan inte bara ersättas av Nanoil men vi kan också avstå från att använda annan hårvårdkosmetika. Det finns inget mer som vårt hår kan behöva.

Sammanfattning:

FÖRDELAR:

  • innehåller den perfekta sammansättningenen av naturliga oljor,
  • tillgänglig i tre versioner som matchar hårets olika porositet,
  • sköter hår och hårbotten,
  • kan appliceras på många sätt,
  • supereffektiv tack vare den lätta formulan,
  • innehåller varken silikon eller paraben,
  • väger inte ner håret eller lämnar håret fett.

NACKDELAR:

  • den eleganta glasflaskan blir lätt smutsig.

Nanoil Hårolja – Inriktar sig på varje typ av hårporositet
otroliga hårolja!
9.8 Totala Poäng
Himlen för hår

otroliga hårolja!

Sammansättning
10
Konsistens
9.8
Doft
9.6
Effektivitet
9.8
Women's rating: 4.09 / 5 (9 votes)
Top product