Kemon Actyva Bellessere Oil

Kemon Actyva Bellessere Oil består av en lyxig kombination av naturliga oljor med skyddande egenskaper. Tillverkaren menar att den kosmetiska produkten härstammar från hårvård och traditioner från Medelhavet. Denna ”skönhetens nektar” är en mycket vårdande produkt som skyddar och stärker håret, och gör det mjukare.

Sammansättning och funktion:

Actyva Bellessere Oil från Kemon påverkar hårets skick och utseende på ett positivt sätt. Kosmetikan har skyddande egenskaper som underlättar styling. Egenskaperna är resultatet av en noggrann framtagen sammansättning som baseras på arganolja, linfröolja, och olja från afrikanska palmträd. Actyva Bellessere Oil från Kemon är även berikad med naturliga antioxiderande och mjukgörande ämnen. Oljan innehåller inga ämnen som gör håret platt eller irriterar det.

Arganolja – återfuktar, skyddar och regenererar huden. Tack vare den stora mängden vitamin E och omega 6 med antioxiderande egenskaper kan oljan sakta ned hårets åldrandeprocess.
Linfröolja – vårdar håret och gör det mjukare. Oljan innehåller dessutom omega 3 och 6 som gör håret glansigare.
Olja från afrikanskt palmträd – som återfuktar även det torraste hår och hårbotten, mjukgör, och vårdar tack vare de omättade fettsyrorna.

Sammansättning:

KONSISTENS – Kemon Actyva oil har en exceptionell lätt formula för att vara en produkt med vegetabiliska oljor. Konsistensen gör att kosmetikan är lätt att applicera och att den snabbt appliceras. Tyvärr håller den vårdande och mjukgörande effekten inte länge.

FRAGRANCE – Actyva Bellessere Oil från Kemon är en produkt med behaglig, diskret doft som kittlar sinnena och får oss att njuta av appliceringen.

EFFEKTIVITET – oljan är relativt effektivt, för ett par droppar är allt som krävs för att täcka hela håret.

Användning:

Håroljan Bellessere Oil från kollektionen Actyva av det italienska märket Kemon kan användas på tre sätt: innan schamponering, efter schamponering, eller för att fixa frisyren. Produkten kan användas i både torrt och fuktigt hår. Kort sagt ska oljan masseras in i håret och hårbotten. Denkan användas i kombination med balsam eller en hårmask (helst från samma kollektion).

Sammanfattning:

FÖRDELAR:

  • stärker, återfuktar och mjukgör,
  • skyddar håret mot skadliga faktorer,
  • mycket lätt konsistens,
  • består av naturliga oljor,
  • smidig förpackning.

NACKDELAR:

  • kortvarig effekt.

 

Kemon Actyva Bellessere Oil
7.2 Totala Poäng

Composition
6
Consistency
7.9
Fragrance
7.6
Efficiency
7.3
Women's rating: 2.43 / 5 (3 votes)